Tejo


tejo

Prisma zamelt elk jaar geld in voor een goed doel. Doordat jullie naar onze evenementen komen en ons zo steunen, kunnen wij elk jaar een groot deel van onze winsten aan een organisatie schenken. Zo was ons goed doel van vorig jaar de vzw ‘Hachiko’ die assistentiehonden opleidt.

Dit jaar gaat Prisma een andere kant uit met als nieuw goed doel: ‘Tejo’. Dit is een organisatie die jongeren tussen de 10 en 20 een luisterend oor aanbiedt. Voor grote en kleine problemen kan je bij hen terecht. Het is volledig gratis en anoniem, zo hoeft niemand zich ergens voor te schamen en kan je vrijblijvend, zonder dat iemand het weet, je hart luchten bij een van de professionele therapeuten. Zij doen dit geheel vrijwillig en omdat wij dit een geweldig initiatief vinden willen wij hen hierbij steunen en promoten.

Graag wil Prisma het taboe rond psychologische problemen doorbreken en ook voor de mensen die het nodig hebben een makkelijke en gratis oplossing aanbieden.

Indien je meer informatie wilt over ‘Tejo’ en hun fantastische hulp kan je altijd terecht op de site, hen eens bellen of mailen voor een afspraak of er eens langsgaan.